A sztori...

A hízott libamájpástétom eredetével ellentétben, a mi sztorink nem nyúlik vissza több száz, de még csak több évtizedre sem… 2013-ban, egy gondolat körvonalazódott bennünk, hogy rajongunk a valóban minőségi élelmiszerekért, de libabőrösök leszünk a tartósítószertől, az ízfokozóktól, a silány minőségű összetevőktől. Szerettünk volna egy saját terméket készíteni, de semmi esetre sem tettünk volna egy Ferrariba bicikli kormányt…

Elhatároztuk hát, hogy csakis “tiszta”, mindenféle adalékanyagtól, tartósítószertől mentes terméket rakunk az asztalra, amit mi magunknak is, és a gyermekünknek is nyugodt szívvel adunk oda.

Nem volt az elvárásainknak megfelelő paraméterekkel rendelkező termék a piacon, így az egyik nagy kedvencünkre, a luxus szimbólumként is emlegetett hízott libamáj pástétomra esett a választásunk.

Röpke 6 kőkemény, munka melletti munkával teli év, számtalan receptúra, és technológia kipróbálását követően, megalkottuk a pástétomok új generációját, a tartósítószer-mentes Hízott Libamáj Pástétomokat. 

Nem bérgyártásban készülnek a termékeink, saját üzemünkben születnek meg, elkerülve így, a más alapanyagokkal való esetleges „keresztszennyeződés” lehetőségét. Röviden: nem tartalmaznak nyomokban sem olyat, amit nem szeretnénk. Azt is megtudtuk így, hogyan kell hat libát hét felé hajtani, hiszen az üzemünket a festői szépségű Hét községben hoztuk létre.

Minden egyes termékünk külön-külön kap óriási odafigyelést, gondoskodást.

A rajongás az rajongás!

…és mi érdemelne meg több, a rajongást megfűszerező tiszteletet, mint az étel, amit elfogyasztunk, kompromisszumok, és mesterséges anyagok nélkül, tisztán…

Royal Paté, hízott libamáj pástétomok

tartósítószer- és adalékmentes

Royal Paté, hízott libamáj pástétomok

gluténmentes

Royal Paté, hízott libamáj pástétomok

laktózmentes

Royal Paté, hízott libamáj pástétomok

hűtést nem igényel

Termékeink

A hízott Libamáj Pástétomaink díszdobozban, azon belül pedig egy 70 grammos töltőtömegű üvegcsében várják a kóstolóikat, vásárlóikat.

Természetesen vannak üzemi gépeink, berendezésink, méghozzá nagyrészt személyre szabottan nekünk készült gépek, de minden termékünk lelkét emberi érintés simogatja, hiszen egyesével ellenőrizzük le, hogy mi és mennyi kerül az üvegekbe.

A mi küldetésünk pedig az, hogy egy igazán tiszta, adalék, és tartósítószer-mentes, fenséges terméket adjunk ki a kezeink közül. Nincs kompromisszum, nincs apróbetű.

Nézd meg, hol tudod beszerezni a termékeinket »

Legyél te is a viszonteladónk »
Royal Paté, hízott libamáj pástétomok