Gyakori kérdések

Ahhoz, hogy esztétikus látványt nyújtson egy hízott libamáj termék ilyen magas libamáj tartalommal, amivel mi dolgozunk, mindenféle adalékoktól, és hűtéstől mentesen, üzemi körülmények között, az kihívás. De megoldottuk. Egy speciális, személyünkre szabott hőkezelési eljárásnak köszönhető, hogy termékeink 2 évig megőrzik minőségüket szobahőmérsékleten. Egyszerűnek tűnhet, és mondanánk, hogy az is, de hazudnánk.

Komolyan. Határozottan nagy feladat, óriási kihívás, energia, és 6 év kőkemény elhivatottság kellett ahhoz, hogy kompromisszumok és mindenféle adalékok nélküli, esztétikus, és mennyei termékkel rukkoljunk elő, amit nem kell hűteni, mégis 2 évig megtartja a szavatosságát. Nincs állagjavítás a szebb kinézetért, huncut ízfokozás, silány minőségű alapanyag. Az étel allergiásokra is figyelünk, hiszen glutén, laktóz, tojásmentesek vagyunk. Saját üzemünkben készülnek a termékeink, és csak a mieink készülnek itt, így még véletlenül sem kerülhet bele egyéb más hozzávaló, még nyomokban sem.

Szobahőmérsékleten tárolhatóak, de a tűző napra, közvetlen hőre nem reagálnak jól, ahogy egyéb más húskészítmények sem. Tehát kirakatba, fűtőtest felé nem javasoljuk a kihelyezését. Ha mégis erre lenne igényed, küldünk neked egy bemutató terméket/termékeket, ami az eredetivel teljesen megegyező, csak nincs az üvegben tartalom.

Nem javasoljuk. Megtévesztheti a vásárlót, hogy hűtőben van, hiszen azt hiheti, hogy hűtős termékről van szó, és egy meleg nyári napon például, vagy egy hosszú útra bátortalanul választaná útitársnak. Büszkék vagyunk rá, hogy se nem hűtős, se nem tartalmaz tartósítószert, ne dugjuk el a vásárlók elől, örüljünk ennek együtt, hogy nincs hűtőbe helyezésre szükség.

Ez a megrendelés darabszámától függ. Szándékosan nincs óriási darabszámú raktárkészletünk, hiszen nem a tömeggyártást helyezzük előtérbe, de természetesen fel vagyunk készülve az egyre növekvő megrendelésekre. Ha éppen nincs a megrendelő elvárásának megfelelő termékünk, elkészítjük.

Futárral, vagy a közvetlen kollégáink közreműködésével, és minden esetben díjmentesen.

Igen. 1 karton, azaz 12 darab. Működik nálunk a „mix and match”, tehát összeválogathatod, hogy miből hány darabot szeretnél 1 kartonon belül.

Igen. Jelenleg is kapcsolatban vagyunk több céggel, szervezettel is, akik projekt szintű megrendelőink. Akár delegációs ajándéknak szánják, büszkén képviselve Magyarországot, akár reklám ajándékkal szeretnének kedveskedni partnereiknek, akár a munkatársaknak készítenek karácsonyi ajándék csomagot, rendszeresen keresnek minket, és mi örömmel együttműködünk velük.

Mint ahogyan arról már szó esett, szándékosan nem rendelkezünk óriási raktárkészlettel. Ennek az egyik oka éppen az, hogy elkerüljük a közeli lejáratú termékekkel való kiszolgálás esélyét. A pontos dátummal kapcsolatban minden esetben tájékoztatást adunk a megrendelőinknek.

A kapcsolat menüpontban lévő releváns kollégától bátran.

Nagyon szívesen! Nem csak kóstoltatást, hanem egy gasztro élményt is varázsolunk nektek, a legprofibb kollégáink által levezényelve. Ha igény van rá, előadást, bemutatót tartanak, tálalási, fogyasztási tanácsokkal látják el a csapatot a fantasztikus falatkák mellett. A (jó értelemben vett) libabőr garantáltan nem marad el.

És ez így is van rendjén. Azt teszik, ami a dolguk. A hízott libamájnak igen magas a zsírtartalma, így teljesen természetes, hogy hígabbá válik a meleg hatására, hiszen nincs benne semmi mesterséges anyag, ami összefogná. Fogyasztás előtt egyébként is javasoljuk a 2-3 órányi hűtését, és az állaga pikk-pakk helyre jön. Az ízélményt nem befolyásolja majd.